Om Strativ

Strativ är eran digitaliserings partner som sedan 2017 har skapat framgång för våra kunder i deras digitaliserings resa. Tack vare lokal närvaro och en global syn på utveckling. Med projektledning och försäljning i Stockholm, Sverige samt Utveckling och design av vårt dotterbolag i Dhaka, Bangladesh, har vi en hybrid lösning som skapar digital framgång tillsammans med våra kunder.


Vi har en bred expertis inom IT och digitalisering. Allt ifrån iögonfallande hemsidor, konverterade webbshoppar till systemutveckling av affärskritiska lösningar samt mobilappar. Vi gör det möjligt att snabbt komma igång med ert projekt från ett koncept till en färdig produkt samt vidareutveckling. 

Vi är IT partnern ni kan växa med!

Vår historia

Strativ föddes i Umeå, en stad i norra Sverige. När jag var färdig med min högskoleutbildning började jag arbeta inom startupvärlden med affärs-och produktutveckling. Att arbeta med växande startups var otroligt givande, men jag insåg samtidigt att många av dessa stod inför samma utmaning – tillgängligheten på tekniska lösningar.

Utmaningarna är speciellt påtagliga för små och mellanstora företag, där resurserna ofta är begränsade. Detta leder ibland till att företagen inte hänger med i den snabba digitala utvecklingen som skett senaste åren och som vi står inför nu.

Konkurrens och prisfråga gör att många företag vänder sig utomlands för hjälp med IT-utveckling, men ibland kan det finnas svårighet med kommunikation och kvalitét när man pratar olika språk och har olika värderingar.

Eftersom jag ursprungligen är från Dhaka i Bangladesh visste jag om försprånget som fanns utomlands med IT-utveckling och tekniska resurser. Det var då Strativ föddes.

Strativ’s affärsidé är att driva ett svenskt bolag med hög kvalitet på både projektledarskap och utveckling. Vi levererar IT-lösningar som lever upp till den svenska standarden till rätt pris, med projektledare på plats i Stockholm. Det här gör att även små och mellanstora företag får möjlighet att skala upp sina tekniska lösningar inom IT.

Vi har ett kontor i Stockholm med projektledare och säljare, och vårt team i Dhaka består av över 30 personer. Erfarna utvecklare, SEO-specialister och grafiska designers. Vi arbetar med allt från webbsidor, e-handel, mobilapplikationer och olika webblösningar.

Vi använder cookies som hjälper oss förbättra din upplevelse på sajten. För mer detaljer, läs här.

Apply Job